fbpx

Social Media Marketing

Hoe krijg je meer leads, sales en klanten?

Betrek doelgroepen met een grotere online aanwezigheid

Lees meer over onze marketingstrategie voor sociale media

office, business, notebook

Social media is hot

Social media is belangrijker dan ooit.  haast iedereen waagt de sprong om online zichtbaar te zijn. Met een doordacht plan en de juiste strategie kan je ervoor zorgen dat het systeem voor jou werkt in plaats van andersom

Wij gebruiken vooral betaalde advertenties op kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij proberen ervoor te zorgen dat deze advertenties winstgevend worden door een aantrekkelijke foto en een pakkende adcopy.

Het data-tijdperk

Met betaalde advertenties is het mogelijk om een duidelijk inzicht te krijgen hoe je marketing het doet. Dit is hét grote verschil met de traditionele reclame. Met social media marketing kan je perfect zien hoeveel mensen een lead zijn geworden, hoeveel mensen een aankoop hebben gedaan,…

Deze data proberen wij uiteraard keer op keer te optimaliseren zodat we het maximale uit de campagne kunnen halen. Denk eraan: het is geen sprint, maar een marathon!

Onze sterke punten

Bij Botline zijn we vooral gespecialiseerd in het adverteren via Facebook, Instagram en LinkedIn. 
Facebook & Instagram zijn vooral gericht op de consumentenmarkt en hebben een heel groot bereik van mensen. LinkedIn is een professioneler kanaal, meer gericht op de B2B markt.

Facebook
95%
Instagram
96%
Linkedin
95%
business, idea, growth

Digitale marketing op maat

Aangepaste sociale media strategie

Eerst en vooral doen wij grondig onderzoek over welk soort bedrijf het gaat. De marketing van een restaurant verloopt immers helemaal anders dan die van een vastgoedkantoor bijvoorbeeld. 

Daarna gaan wij op zoek naar de ideale klant en proberen wij te adverteren binnen die specifieke doelgroep. Via social media kan je namelijk gericht gaan targeten op precieze doelgroepen.

Wilt u uw bedrijf vandaag een boost geven?

Stuur ons een berichtje en blijf in contact

Botline